79 uutta kotia valmistui Kirkkonummen Jokiniityntielle

Kohdeinfo

Sijainti: Jokiniityntie 28, Kirkkonummi
Kohde: 2 kerrostaloa, 79 uutta kotia
Valmistunut: 4/2022

TNRak Oy toimi pääurakoitsijana Sato-rakennuttajat Oy:n tilaamassa kokonaisurakassa uudiskerrostalokohteessa Kirkkonummella. Kohteet valmistuivat huhtikuussa 2022 ja asukkaat pääsivät muuttamaan uusiin koteihinsa 29.4.2022. Pihatöiden osalta valmista on vielä ennen juhannusta. Uusiin kerrostaloasuntoihin valmistui nykyaikaisia ja toimivia vuokrakoteja, joiden laadussa ei ole tingitty.

Kirkkonummelle nousi kaksi kuusikerroksista pistetaloa, joissa on yhteensä 79 asuntoa. Asuntoja löytyy yksiöistä nelikkoihin, eri kokoisiin tarpeisiin.

Tasokasta uudisrakentamista

Kohteen rakentaminen käynnistyi maanrakennustöillä marraskuussa 2020 ja rakennustyöt kestivät yhteensä 18 kuukautta. Työpäällikkönä hankkeessa toimi Marko Paasi, joka oli urakassa erityisen tyytyväinen onnistuneisiin maanrakennustöihin, josta kaikki lähti. Asunnot lämpiävät ekologisella maalämmöllä ja osa energiasta tuotetaan katolle asennetuilla aurinkopaneeleilla.

TNRak Oy:n erikoisosaamista on kerrostalojen uudisrakentaminen ja osaaminen välittyy myös työmailta. TNRakin vahvuus vastaavien kohteiden rakentamisessa onkin vuosien kokemus. ”Työt etenivät tässäkin kohteessa sujuvasti ja olimme aikataulussa. Näitä on tehty jo sen verran paljon, että voimme sanoa osaavamme nämä hommat!”, Marko kehuu.

Tutustu myös näihin artikkeleihin

Vieritä ylös