Espoon Tapiolaan valmistui 44 uutta asumisoikeuskotia

Espoon Asuntosäätiön tilaama kohde Tuuliniitty 11 Espoon Tapiolassa on valmistunut ja tuliterät kodit ovat saaneet uudet asukkaansa. 4–5 kerroksisessa kerrostalossa on yhteensä 44 asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin. Ylimmissä kerroksissa on myös kaksikerroksisia asuntoja, sekä parvellisia asuntoja, joissa on hulppea huonekorkeus. Kaikista asunnoista löytyy ranskalainen ja/tai lasitettu parveke sekä alimmissa kerroksissa osassa asunnoista on katettu terassi ja pieni piha-alue.

Kerrostalo sijoittuu ekologosieen puurakentamiseen painottuvalle Tuuliniityn alueelle ja talon ulkoverhoilu ja terassien umpiseinät ovat puuverhoiltuja. Sisäpihalta löytyy monipuoliset lasten leikkipaikat sekä asukkaiden yhteinen, kahden löylyhuoneen pihasauna. Yhteistiloihin kuuluvat myös ulkovälinevarastot, pesu- ja kuivaushuoneet sekä kerhohuone. Yhteispihan alle rakennettavassa pysäköintihallissa on lämpöpistokepaikkoja sekä mahdollisuus sähköauton lataamiseen.

Hanke sujui ilman viivästyksiä ja valmistui aikataulussaan. TNRakin vahva uudiskerrostalorakentamisen osaaminen paistoi tälläkin työmaalla ja yhteistyö sidosryhmien kanssa oli vaivatonta.

Tutustu myös näihin artikkeleihin

Vieritä ylös