Lisää vahvaa osaamista TNRakin porukkaan: työpäällikkö Pasi Mörsky

Tuorein vahvistuksemme Pasi Mörsky aloitti kuukausi takaperin työpäällikkönä TNRakilla. TNRakin paikan Pasi päätti ottaa vastaan talon hyvän maineen takia ja se ajatus on vahvistunut työn aloituksen myötä entisestään.

”TNRakilla on rento ilmapiiri ja helposti lähestyttäviä ihmisiä johtoa myöden. Johto on mukana päivittäisessä tekemisessä ja kiinnostunut siitä, mitä työmailla tapahtuu.”, Pasi kertoo ja toteaa samalla, että työpaikan vaihdos tuntuu oikealta päätökseltä.

Monipuolinen työkokemus on auttanut ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia

Työpäällikön ja vastaavan mestarin töistä Pasilla on useiden vuosien kokemus ja valmistuneita kohteita on lukuisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisenkin puolelta. Monipuolinen kokemus saneerauksista ja korjausrakentamisesta on ollut hyödyksi myös uudisrakennuskohteissa, kun ymmärrys rakennusten elinkaaresta on laaja.

”Korjauskohteista on oppinut kyllä näkemään miten asiat olisi kannattanut tehdä ja miten ei”, Pasi toteaa. Pitkän työuran aikana yhteistyöverkosto on kasvanut laajaksi ja alalla onkin tärkeää verkostoituminen sekä yhteistyökumppaneiden löytäminen, joiden kanssa hommat toimii. Pasin ensimmäinen työmaa TNRakilla on Suvikummuntie 1 Espoossa, jonka langat Pasi on ottanut jo varmoin ottein käsiinsä.

”Tärkeintä on, että tykkää siitä mitä tekee”

Työpäällikön tehtävänä on katsoa, että työt tehdään ajallaan ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Tehtäviin kuuluu kuuluu mm, kustannushallinta, ennustaminen, aikataulu, suunnittelun ohjaus, lisä- ja muutostyöt sekä hankinnat. ”Työpäällikön työ on tuntunut omalta. Työn täytyy olla sellaista, että sitä jaksaa tehdä. Tärkeintä on, että tykkää siitä mitä tekee.”, Pasi tuumaa työstään.

Tutustu myös näihin artikkeleihin

Vieritä ylös