Rekry

Tarjoamme innostavia ura­mahdolli­suuksia rakennu­salan toimi­henkilöille

Töissä TNRak Oy:llä

TNRak Oy on tavoitteellinen ja nuorekas rakennusalan työyhteisö, joka vakiinnuttaa asemaansa eteläisen Suomen kasvukeskusten asuinrakentamisessa. Henkilöstömme koko on tällä hetkellä noin 20 henkilöä.

Tarvittavat palikat rakentamiseen

Me TNRak Oy:llä uskomme, että innostavalla ja avoimella työympäristöllä on merkittävä vaikutus työssä viihtymiselle ja työnteossa onnistumiselle. Työkulttuuriamme kuvaavia arvoja ovat ammattiylpeys, avoimuus, keskinäinen arvostus ja vastuunotto.

Tarjoamme työntekijöillemme vakiintuneet, toimiviksi tunnistetut toimintamallimme, jotka takaavat työnteon sujuvuuden. Kannustamme työntekijöitämme myös itse osallistumaan ja vaikuttamaan yrityksemme kehitykseen ja haluamme pitää viestinnän molempiin suuntiin avoimena. Pidämme huolen henkilöstömme ajantasaisesta osaamisesta ja sen kehittämisestä.

Mutkatonta yhteispeliä työmaalla

TNRak Oy:llä ajatellaan, että toimiva työmaa rakennetaan yhdessä. Huolehtimalla siitä, että työmaan parissa työskentelevillä on tarvittavat resurssit, voidaan synnyttää hyvä yhteishenki ja laatukokemus koko hankkeesta. Vahva suunnitteluosaamisemme luo realistiset lähtökohdat työmaalle, ja kumppaneinamme toimivat aliurakoitsijat ja tavarantoimittajat on valittu yhteistyöhön perustuen pitkäaikaisiin hyviin kokemuksiin.

Töihin TNRak Oy:lle?

Jos TNRak Oy kuulostaa sopivalta työpaikalta, haluamme kuulla sinusta ehdottomasti lisää! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen info@tnrak.fi

Opiskelijat! Tarjoamme myös kesätyö- ja harjoittelupaikkoja niin haalari- kuin työnjohtopuolellekin. 

Vieritä ylös

TNRak Oy rakentaa 161 uutta vuokrakotia Satolle, Vantaan Raudikkokujalle

TNRak Oy toimii pääurakoitsijana Sato Oyj:n Vantaan Hakunilaan rakennuttamassa kerrostalokohteessa. Kohteeseen valmistuu uusia, nykyasumisen vaatimustasoihin vastaavia ja laadultaan viimeisteltyjä vuokrakoteja.

Lue lisää →