TNRak laajentaa toimintaansa korjausrakentamiseen

TNRak Oy on uudisrakentamisen saralla tunnettu vahvasta suunnitteluosaamisestaan, ammattitaitoisesta projektinhallinnastaan sekä hyvin pitävistä aikatauluistaan. Korjausrakentamiselle on ollut suurta kysyntää ja olemme päättäneet vastata siihen perustamalla täysin korjausrakentamiseen keskittyvän sisaryhtiön. 

Uuden liiketoiminnan vetäjäksi on nimetty raudanluja rakennusalan ammattilainen Perttu Linna, joka on aiemmin toiminut pitkään YIT Talon Tekniikka Oy:ssä tuotannon vetovastuussa, jossa kokemusta on kertynyt laajasti pääkaupunkiseudun korjaushankkeista. 

Taattua TNRak-laatua

Korjausrakentamisessa vaalimme TNRak Oy:n toiminnan kulmakiviä ja arvoja. Projektit suunnitellaan huolellisesti sekä hallitaan kokonaisvaltaisesti ja laatulupauksemme on sama, kuin uudisrakentamisessakin: teemme työtä, josta kaikki saavat olla ylpeitä!

Saneeraukset ja peruskorjaukset eri kokoisiin kohteisiin

Jatkossa otamme mielellämme tarjouspyyntöjä vastaan uudishankkeiden lisäksi myös korjausrakentamiseen liittyen. Olemme kiinnostuneet toteuttamaan hankkeet pienemmistä linjasaneerauksista laajoihin peruskorjauksiin Uudenmaan alueella. Mikäli teillä herää kysymyksiä, kerromme mielellämme lisää. Olemme tästä sen verran innoissamme!

Yhteyshenkilönä korjausrakentamisen hankkeissa toimii liiketoimintajohtaja Perttu Linna. Yhteystiedot: 050 479 9979, perttu.linna@tnrak.fi.

 

Tutustu myös näihin artikkeleihin

Vieritä ylös