TNRem Oy

Korjaus­rakentamista nykyajan vaatimuksiin vastaten

Korjaus­rakentamista vankalla kokemuksella

Korjausrakentamiselle on ollut suurta kysyntää ja keväällä 2022 perustimme pelkästään korjausrakentamiseen keskittyvän TNRak Oy:n sisaryhtiön, TNRem Oy:n.

TNRak Oy on uudisrakentamisen saralla tunnettu vahvasta suunnitteluosaamisestaan, ammattitaitoisesta projektinhallinnastaan sekä hyvin pitävistä aikatauluistaan. TNRem Oy noudattaa samaa vahvaa linjaa ja yhtiön liikevaihto tulee olemaan vuonna 2022 noin 35 M €.

Saneeraukset ja perus­korjaukset eri kokoisiin kohteisiin

Palveluihimme kuuluvat erilaiset saneeraushankkeet pienemmistä linjasaneerauksista laajempiin peruskorjausurakoihin. Kokemuksemme korjausrakentamisesta koostuu erilaisista saneerauksista ja korjaushankkeista aina vuodesta 2014 saakka.

Kokemusta löytyy niin suojelluista museokohteista kuin uudemmista elementtitaloistakin. Hankkeissa on ollut mukana linjasaneerausten lisäksi energiaremontteja, julkisivu- vesikatto- ja parvekekorjauksia sekä piharemontteja salaojineen.

Toimintaamme ohjaavat arvot

TNRem Oy korjausrakennus­kumppanina

Rehellisyys

Toimintamme on läpinäkyvää ja asiakkaamme tietää missä mennään. Kumppanuutemme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja rehellisyyteen.

Vastuullisuus

Tavoitteenamme on olla luotettu ja laadukas rakentaja. Suosimme kestävien materiaalien käyttöä ja ohjaamme taloudellisesti ja toiminnallisesti järkeviin ratkaisuihin.

Hyvä yhteishenki

Toimimme tavoitteellisesti, aikaansaavasti ja tarkasti ajatellen: ”Kaikki se tehdään, mitä on sovittu”. Rehti tiimityö välittyy ulospäin yhteistyökumppaneille ja asiakkaille saakka.

TNRemin vahvuuksia
alalla ovat

”Tulevaisuudessa haluamme olla yksi Uudenmaan johtavista korjaus- rakennus­urakoitsijoista. Kehitämme aktiivisesti alaa omalla esimerkillämme”

– Perttu Linna kertoo TNRemin visiosta

Pitkä kokemus ja laajat yhteistyöverkostot
Joustavat ja läpinäkyvät toimintamallit
Tinkimätön halu tehdä laadukkaita hankkeita, joista kaikki saavat olla ylpeitä vuosienkin jälkeen
Toiminta-alue
Vieritä ylös