Yritys

Uudiskohteisiin keskittynyt pitkän linjan rakentaja Uudellamaalla

Asuntorakentamiseen keskittynyttä osaamista viiden vuosikymmenen ajalta

TNRak Oy on perustettu 2019 ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Hyvinkäällä. Olemme yhtiönä nuori, mutta kokemuspohjaltamme vankka: yrityksemme työntekijät ovat kokeneita, pitkän linjan rakentajia, joilta löytyy historiaa aiemmista rakennusliikkeistä ja asuinrakentamisen hankkeista yhteensä yli viiden vuosikymmenen ajalta. Tällä hetkellä TNRakilla työskentelee noin 20 rakennusalan ammattilaista.

Projektimme ovat pääasiassa neuvottelu- ja kilpailu-urakoita ja toimimme kohteissa itse pääurakoitsijana. Jatkossa teemme myös omaa asuntotuotantoa. Omien työntekijöidemme lisäksi tarvitsemme menestyäksemme hyviä aliurakoitsijoita, ja vuosien saatossa olemmekin rakentaneet itsellemme kattavan kumppaniverkoston.

Rakennuskentälle tarjoamme vahvan, suunnitteluosaamisessa erottuvan rakennusyhtiön, jonka kanssa kohteet toteutuvat sovitun mukaisesti ja aikataulussa. Kohteemme ovat hyvin suunniteltuja, projektimme kokonaisvaltaisesti hallittuja ja työmme laatu sellaista, josta kaikki voivat olla ylpeitä.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita

TNRak Oy on rohkeasti keskittynyt vakiinnuttamaan asemansa ja kehittämään osaamistaan uudiskerrostalokohteiden rakennuskentällä. Toimimme tavoitteellisesti, aikaansaavasti ja tarkasti ajatellen: ”Kaikki se tehdään, mitä on sovittu”.

Osaamisemme on hioutunut uudiskohteiden ja erityisesti kerrostalojen rakentamiseen, ja sen ansiosta kokonaiskuva asuntojen suunnittelusta ja järkevästä, kustannustehokkaasta toteutuksesta on vankka.

Realistinen suunnitteluosaaminen

Laatu ei synny vahingossa, vaan hyvän suunnittelun tuloksena. Osapuolten välinen tiivis yhteistyö on laadun paras vahti. Tarjoamme tilaajalle realistisen näkemyksen kohteeseen soveltuvista järkevistä ratkaisuista ja toteutuksen aikatauluista. Monet laatuvirheet on ehkäistävissä jo ennen rakennusprojektin alkamista, kun asiantuntijoidemme osaaminen hyödynnetään suunnittelussa.

Tunnemme rakennustuotannon haasteet, ja kokemuksemme myötä osaamme kertoa, millaiset suunnitteluratkaisut aiheuttavat laatuongelmia. Hyvän suunnittelun avulla voidaan varmistua siitä, että muutoksista aiheutuvia viivästyksiä ilmenee huomattavasti vähemmän.

Työmaa, jolla on aina hyvä henki

TNRak Oy:lla ajatellaan, että toimiva työmaa rakennetaan yhdessä. Yhteistyö luotettavien ja osaavien kumppaneiden kanssa toimii molempiin suuntiin pitkäjänteisesti: toimimme joustavana, arvostavana ja inhimillisenä kumppanina ja kannustamme avoimeen viestintään ja yhdessä tehtävään ongelmanratkaisuun.

Mutkaton yhteispeli työmaalla syntyy yhteisen ammattiylpeyden kautta: haluamme, että kaikki kokevat työmaan omakseen, välittävät omien töidensä lisäksi myös muiden töistä ja etenevät yhdessä samalla rintamalla.

Vieritä ylös

Kaikki lähtee laskelmista – laskentapäälliköllämme Jari Kukkolalla on luvut hallussa

Meillä TNRakilla huolella ja ammattitaidolla tehty suunnittelutyö on lähtökohta onnistuneille urakoille, jotka valmistuvat aikataulussa. Hyvällä …

Lue lisää →